В Пловдив организират спортен празник за хора с увреждания на Гребна база

В Пловдив организират спортен празник за хора с увреждания на Гребна база
Събитието ще се проведе под формата на спортен ден. Снимка: Pbnovini.com

С ден на отворените врати и много забавления за деца и възрастни ще продължи националната кампания на СОНИК СТАРТ на 15-ти юли, съобщи психологът на Комплекса за социални услуги  „Св. Георги“ Теодора Славова. 

„Тази година мотото на кампанията е „Динамични и различни“. От 10.00ч. до 12. 00 гостите ни ще могат да  разгледат нашите уютни помещения, да се запознаят с екипа ни от специалисти и да научите повече за социалните ни услуги, които предлагаме в Комплекса. Вече 15 години екипите на СОНИК СТАРТ от цялата страна се обединяват в креативност и активност, за добрия старт на младите хора и на местната общност.

В 15.00 ч. събитието ще продължи под формата на спортен ден Младежкия център на Гребната база. Ще има футболни срещи, игра на народна топка, щафета с различни дейности“, разказва психоложката, пред Марица.

В пет шатри участниците ще могат да вихрят въображението си в импровизираните ателиета, където ще рисуват и творят. 

„Освен за нашите участници, каним родителите на деца и  младежи с увреждания да дойдат и да се забавляват, рисуват и спортуват заедно с нас“, казва Теодора Славова. 

Празникът ще продължи с концерта на звездите от Отбора на сърцето - Дичо, Моисей, Спенс трио „Вива“ и още други изпълнители, които подкрепят кампанията на СОНИК СТАРТ.

До момента подобна кампания е проведена вградовете Левски, Първомай и Карлово, след което инициативата ще продължи в Драгоман на 15 август и в Балчик на  15 септември.

Публикуване на коментар

По-нова По-стара